De uitstraling naar de buitenwereld is erg belangrijk voor een onderneming. Ik weet het, het is een cliché-uitspraak. Echter is het vaak wel iets waar (startende) ondernemers op besparen. En dat is zonde. Soms wordt vergeten hoe belangrijk het is, maar ik hoor ook vaak dat het budget een reden is.

Wat als ik zeg dat het ook voor
een laag maandbedrag kan?

Hoe werkt het en wat kost het?
Ik heb een pakket samengesteld waar alle basis-elementen in te vinden zijn. In dit pakket zit het volgende:

Een website (zelf bij te houden) incl. email 2-jaar domeinnaam en hosting 2-jaar onderhoud en support van de website
Ontwerp van huisstijl en logo Een mooie fotoshoot En uiteraard een stapeltje visitekaartjes.

 

Als pakket bied ik dit aan voor 1099 euro (excl. btw). De betaling vindt plaats met een 12 of 24-maandencontract, waarbij je de eerste maand geheel zelf kan bepalen*.

  • Rekenvoorbeeld (excl. btw): Je kiest voor een afbetaling in 24-maanden en de eerste maand betaal je 294 euro. Het resterende bedrag delen we daarna door 23. Dus vanaf de tweede maand is het maandbedrag maar 35 euro.
Uiteraard! Alle diensten en combinaties zijn gewoon beschikbaar. Denk daarbij aan video-producties, radio commercials, social media ondersteuning en nog veel meer. Alleen een website is uiteraard ook gewoon mogelijk (bijv. als je al over een logo beschikt). Samen zorgen we ervoor dat alles binnen jouw budget blijft.
Social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Youtube, Instagram etc. zijn ook erg belangrijk. Daarom kan het bovenstaande pakket ook worden aangevuld met een pakket social media ontwerpen. Voor een meerprijs van 99 euro (excl. btw) ontvang je de ontwerpen welke nodig zijn voor deze kanalen. Denk hierbij aan profielfoto's en coverfoto's. Volledige ondersteuning zoals het produceren van content e.d. is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met mij op.
Geen probleem! Alle diensten zijn uiteraard ook gewoon los beschikbaar. Erg handig als je bijvoorbeeld al een logo hebt ontworpen. De standaard website komt op 499 euro (excl. btw). Het volledige onderhoudscontract komt op 10 euro (excl. btw) per maand.

 

In het onderhoudscontract zit de domeinnaam, hosting, email, software- en beveiligingsupdates van de site, back-ups en support via de live-chat en email.

 

Uiteraard is de betalingsregeling ook in dit geval gewoon mogelijk.
Voorbeelden
mg endorser dc
cdprint seemedance cre8john

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
Contact opnemen kan eenvoudig door op de rode knop rechtsonder in beeld te klikken. Daar wordt dan de Live Chat gestart. Mocht ik niet online zijn (vanwege opnames of een fotoshoot), laat dan een bericht achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op.

Aanvullende informatie

Standaard bestaat de website uit 5 pagina's inclusief een blog/nieuws-sectie en een contactformulier. De website is eenvoudig zelf bij te houden. Daarnaast kunnen er zelf ook pagina's worden toegevoegd. De website is volledig responsive wat betekent dat de website zich aanpast op mobiel en desktop.

 

Extra opties (tegen meerprijs): Nieuwsbrief, live chat (incl. android app), webshop, statistieken, meerdere talen en meer.
Na afloop van het contract kan er een onderhoudscontract worden afgesloten voor 10 euro (excl. btw) per maand. In dit contract zit de domeinnaam incl. hosting, onderhoud van de website (updates en back-up) en support via de live-chat of email.
Voordat er tot ontwerpen wordt overgegaan laat ik de klant eerst een korte vragenlijst invullen. Hierin wordt gevraagd naar de doelgroep, de missie en visie van het bedrijf, bedrijfstak en nog een aantal zaken. Met behulp van deze informatie ga ik dan aan de slag. Na de eerste ontwerp-ronde zijn er nog maximaal drie correctie-rondes.
De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur en is geheel naar eigen wens in te zetten. Het kan bijvoorbeeld gaan om een portretshoot en foto's van het bedrijfspand. Of misschien wil je liever foto's van producten. In totaal ontvang je maximaal 16 bewerkte foto's. Meer foto's en extra fotoshoots zijn uiteraard tegen gereduceerd tarief beschikbaar.
Uiteraard! Er wordt geen rente of een extra bedrag gerekend. Daarnaast ontvang je van elke betaling een aparte factuur. Dit zorgt er dus voor dat je elke maand een fiscale aftrekpost hebt.
Ik weet dat elke ondernemer graag een mooie website, foto's, logo e.d. nodig heeft. Maar vooral als startende ondernemer kan een dergelijk bedrag een drempel zijn. Vandaar dat ik met deze regeling ben gekomen. Voor mij is het namelijk erg belangrijk om een goede en langdurige relatie op te bouwen.

 

* Het eerste maandbedrag is minimaal 50 euro (excl. btw)