Voor mijn eigen portfolio, maar ook voor klanten ben ik altijd op zoek naar het beste drukwerk. Hierbij gaat het voornamelijk om fotoboeken en wanddecoratie (denk aan canvas e.d.). Ditmaal test ik een fotoboek van fotofabriek.nl.

Elke fabrikant heeft haar eigen software om het fotoboek te ontwerpen. Sommigen gebruiken online methodes en bij anderen is er software te downloaden. FotoFabriek gebruikt desktop-software, welke iedereen eenvoudig kan downloaden. Na het downloaden en installeren merk ik al snel hoe eenvoudig de software werkt. Eigenlijk kostte het uitkiezen van de juiste foto’s de meeste tijd. Iets met perfectionisme… 😉

software

Vanaf het moment van bestellen tot aan het leveren duurde het maar 4 werkdagen. Erg snelle service. Tijdens de productie ontving ik ook nog een filmpje waarin de productie van de omslag te zien was. Een erg leuke aanvulling op de service.

2L4A1645

De bestelling kwam binnen in een stevige verpakking van karton. Het fotoboek zelf zat daarnaast ook nog verpakt in een plastic hoesje.

2L4A1647

Alles is erg mooi gedrukt. De meeste foto’s in het boek hebben een zwarte achtergrond. En bij drukwerk heb ik gemerkt dat zwart lastig is om mooi te drukken. In dit fotoboek ziet alles er erg mooi uit. Diepe kleuren, zware kwaliteit papier en een mooie omslag.

2L4A1668

Mijn conclusie? Een echte aanrader! Het bestellen gaat eenvoudig, de prijzen zijn goed en de kwaliteit is erg hoog. Wil je meteen jouw eigen fotoboek bestellen? Klik dan op de volgende link: fotofabriek.nl/fotoboek-maken/